Profilryttare

WWW.HJ-RIDSPORT.SE

Emelie Nilsson

 

Hej! Jag heter Emelie Nilsson, är 24 år gammal och kommer ifrån Höör. Hästar har alltid varit en stor del av mitt liv och utgör idag hela min värld. Jag är utbildad hippolog/stallchef och har sedan jag tog examen jobbat som beridare på heltid. Först i Tyskland i två år och nu i Sverige sedan hösten 2012.

 

Just nu jobbar jag åt en uppfödare i Ljungbyhed, där jag har 8 hästar i träning. Jag har även ett antal hästar som jag rider åt andra ägare, vissa på heltid och vissa enligt andra överenskommelser. Utöver det håller jag hoppträningar på Hässleholms Hästsportförening en gång i veckan och även ett antal lektioner hemma på gården i Höör. Jag äger själv tre ponnyer, ett avelssto och hennes två avkommor som nu är 1 och 3 år gamla.

 

Jag tycker att det ska bli jättekul att representera HJ Ridsport, som har ett stort sortiment av kvalitativ utrustning och dessutom bidrar med kunnig och engagerad service!

 

 

MVH Emelie Nilsson, tävlande för Åsbo RF

Ida Larsson

 

Hej, jag heter Ida Larsson och är född 1990. Jag är uppvuxen på en hästgård i mitten av Skåne. Hästarna har alltid varit en stor del av mitt liv. Ett liv fyllt med hårt arbete och mycket glädje. Redan som liten fick jag följa med pappa ut i stallet och sköta om hästarna, se de utvecklas och ta lärdom av hans långa erfarenhet. Jag börja tävla Fälttävland när ja var 11 år men det gick rätt snabbt över till hoppning. Jag red ponny fram till jag var 18 upp till Msv A. Sen dess har jag haft några hästar som jag tävlat upp till 130. Har även haft lyckan och få rida min stjärnhäst Gazelle des bois i både Falsterbo horse show och i Globen.

 

 

Jag har sedan 2011 drivit företaget IDÅL Stall nyrup tillsammans med min pappa, där vi köper, säljer och föder upp hästar. Jag har även träningar på gården. Idag har vi 11 hästar i stallet varav 5 tävlingshästar, 5 unghästar 1 avelsto och en skogsmulle.

 

Jag kan varmt rekumendera HJ ridsport, trevligt och spännande utbud med kvalitet och service.

 

 

Josefine Särlöv

Hej! Jag heter Josefine Särlöv, är 20 år gammal och bor i Höör mitt i Skåne. Jag har alltid haft ett stort intresse för hästar och började rida i tidigt ålder. Jag tycker det är kul med både dressyr och hoppning men brinner mest för hoppning. Jag har aldrig haft någon egen häst utan har bara hjälpt andra som har haft hästar. Men sen drygt sex år tillbaka har jag haft flyt och tur att hitta hästägare där jag har fått tävla och träna hästarna själv. De senaste åren har jag haft en unghäst som jag utbildat själv och tävlat i hoppning. Nu har jag en ny häst som heter Mister light som är 16 år och är en riktig läromästare i dressyr. Men han har även god vilja och teknik i hoppning. Jag kommer att tävla i både dressyr och hoppning på honom under det närmsta året. Jag är väldigt glad och tacksam att Hj-ridsport med så fint sortiment av bra kvalitet har gett mig chansen att få vara profilryttare.

Ebba Carlsson

 

Jag heter Ebba Carlsson, är född 1999 och bor i Skåne. Jag började rida när jag var 3 år och har ridit sedan dess.

 

Jag har en C-ponny valack som heter Mr Amadeuz och är född 2004. Han är en hopphäst, men är även fin i dressyren. Amadeuz är en speciell ponny som älskar att arbeta, mysa och hoppa. Framför allt är det en ponny som alltid vill göra sitt bästa för sin ryttare. Jag rider även Kulltorps Lanzarote, som ägs av Martina Hurtig. Han är en valack född 2009, D-ponny. Han har hoppstam, men har mycket kapacitet i både hoppning och dressyr. I kvalet till K2 Cup 2013 (dressyr) där jag red honom fick han 9, 8 och 7 på sina gångarter. Han har även fått 9, 9 i löshoppning på kvalitetsbedömingen som 4-åring.

 

Jag är mest intresserad av hoppning, men vill såklart att dressyren också ska fungera.

 

Jag driver en blogg som heter ebbacarlsson.horseworld.se där jag skriver om min vardag som hästtjej. Har regelbundet blogg-tävlingar tillsammans med HJ Ridsport, kika in på min blogg så du inte missar nått!

 

Det ska bli jättekul att få representera Hj-Ridsport som har ett super bra sortiment med snygga produkter av bra kvalitet!

Sara Åkesson

Mitt namn är Sara Åkesson och är född 1993. Jag kommer ifrån Höör men har blivit uppväxt med olika djur på farfars bondgård där jag spenderade mycket tid som liten. Då farfar gav mig och min bror en ponny började jag gå på ridskola vid tidig tonår för att senare kunna rida min egen ponny efter lite in skolning. Har lärt mig mycket om hästar både psykiskt och fysiskt genom åren och har tagit hand om både, konvalescenter, hingstar, islandshästar och unghästar. Då min pappa själv tävlat hoppning förr i tiden, blev det också mitt intresse!

 

Jag har ägt 3 hästar än så länge och även haft turen att jag har fått dem. Ponnyn Casper jag fick av farfar har jag sedan tävlat upp till LA i hoppning därefter sålde jag honom pga min ålder. Conjak är en stor häst som gått svårare dressyr långt tillbaka men som jag försökte göra om till hopphäst men valde att sälja honom då jag tyckte han var för gammal. Nu har jag Power Cable som jag tränar och börjat tävla lite på.

 

Då jag ska vara profilryttare för HJ Ridsport känner jag mig hedrad att stolt få kunna visa upp fina prisvärda saker som nästan ingen annan har. Vi synes på tävling! .

Martina Hurtig

Hej. Jag är delägare i HJ Ridsport, så självklart vill jag visa våra produkter uttåt. Tävlar inte jätte mkt utan jobbar med inridning och problemhästar. Men har tre egna hästar tillsammans med min sambo som jag försöker komma ut med regelbundet, samt lite jobbhästar.